Altınordu Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarını ve sahada kesintisiz olarak çalıştıklarını ifade eden Başkan Tören, “Çin’den dünyaya yayılan ve ülkemizde de etkili olmaya başlayan küresel sorun koronavirüs salgını ile ulusal bir mücadele içerisindeyiz. Altınordu Belediyesi olarak bizler de bu süreçte sizlerin ve toplum sağlığının korunması için öncelikle kamu kurum ve kuruluşlarını hastanelerimizi, toplu taşıma araçlarını, şehrimizin tüm mahalle, cadde, sokak ve kaldırımları başta olmak üzere ortak kullanım alanlarının tamamını dezenfekte ederek steril hale getiriyoruz” dedi.

“SAHADA ETKİN BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ”

Altınordu Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarını ama en önemli görevin vatandaşlara düştüğünü aktaran Başkan Tören, “Sizler, bizim için çok kıymetlisiniz. Bu süreçte asıl görev size düşüyor. İçerisinde bulunduğumuz bu süreçte bizler sahada tüm önlemleri alırken sizlerin ise evlerinizde kalmanız, sevdikleriniz ve toplum sağlığı için hayati derecede önem arz ediyor. Lütfen zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayalım. Yapılan uyarıları dikkate alarak sosyal mesafemizi koruyalım, hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat edelim” diye konuştu.

“ÖZGÜRLÜK EVİMİZDE”

Bu süreçte genç bireylere de büyük iş düştüğünü ifade eden Başkan Tören, “Genç kardeşlerim. Koronavirüs konusunda sizlerden de azami derecede dikkatli olmanızı bekliyorum. Özgürlük evimizde. Koronavirüsle mücadelede devletimizin kararlılığına destek olalım. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde alınan tüm kararlara kayıtsız ve şartsız uyalım. Bizler, sizler için dışarıda önlem alırken başta fedakâr sağlık çalışanları olmak üzere diğer görevlilerin işini lütfen zorlaştırmayalım” şeklinde konuştu.

“LÜTFEN EVLERİMİZDE KALALIM”

Sokağa çıkma yasağı olan vatandaşlara yönelik kurulan Altınordu Vefa Sosyal Destek Grubu ile tüm hizmetlerin yürütüldüğünün de altını çizen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “65 Yaş ve üstü çok kıymetli büyüklerimiz, kronik rahatsızlığı olanlar, engelli ve yalnız yaşayan hemşehrilerimiz; Evlerinizde yalnız değilsiniz. Valiliğimiz ve Kaymakamlığımız koordinasyonunda Sizler için oluşturduğumuz ve 112, 155 ve 156 No’lu telefonlardan ulaşabileceğiniz Altınordu Vefa Sosyal Destek Grubu sizlere bir telefon kadar yakın. Allah’ın izniyle hep birlikte bu zor günleri aşıp sağlık dolu günlere kavuşacağız. Buradan söz veriyoruz Altınordu Belediyesi olarak bu zor günleri telafi edeceğiz. Unutmayalım koronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Her zorluğun üstesinden birlikte geldiğimiz gibi bu virüs salgını tehlikesini de hep birlikte önleyeceğiz. Yeter ki alınan tedbirlere hep birlikte riayet edelim. Lütfen Evlerimizde Kalalım” ifadelerini kullandı. *Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim