Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından BBP Ordu İl Başkanı olarak görevlendirilen Durmuş Zor, parti binasında açıklamalarda bulundu.

Başkan Zor, “Büyük Birlik Partimizin il yönetimiyle ve İl Başkanlığı’nda değişiklik yaptık. Bu zamana kadar BBP Ordu İl Başkanlığı’nı Ahmet Aksu yürütüyordu. Koronavirüs olmasaydı İlçe Kongrelerimizi yapmış olacak ve Mart ayında da İl Kongremizi yapacaktık. Ama sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu nedenle kongreleri yapamadık. Bu nedenle parti çalışmalarımızın aksamaması için BBP Genel Merkezi ve Genel Başkanımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda BBP Ordu İl Başkanı olarak yetkilendirildik. İlçelerden birer, bazı ilçelerden iki arkadaşımızı da yanımıza alarak İl Yönetimimizi oluşturduk. Bir ay içinde seçim yapılmasına müsaade edilirse seçimli kongre yapacağız.” Dedi.

“PARTİMİZDE GÖREV ALMAK KOLAY DEĞİL”

Partimizin 99 kurucusu var diyen Başkan Zor, “ O kuruculardan birisi de ben. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu önderliğinde kurduğumuz partimizde vefat eden, il ve ilçelerde görevine devam eden arkadaşlarımız var. Partimizde kim taş taş üstüne koymuşsa Allah hepsinden razı olsun. Büyük Birlik Partisi’nde görev almak kolay değil. Fikrinizden, inançlarınızdan, ideallerinizden taviz vermeden bir yol yürümek gerek.” Diye konuştu. Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim