Başkan Tavlı, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Merkeze insanı, erdemi alan bir yaklaşımla yola çıktık. Hizmetlerimizi bu şiarla yapmaktayız ve bu anlayışla ilçemizin her noktasına dokunmaktayız. Genel merkezimiz, büyükşehir belediyemiz ve ilçe teşkilatımızla uyum ve birliktelik içerisinde çalışmaktayız. Birlikte rahmet var.” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tavlı, “İlçemizde uyum içerisinde, birlikteliklerle güzle çalışmalar yürütmekteyiz. Birlik ve beraberlikler bir hadisi şerifin de yerine getirilmesi açısından çok büyük bir anlam taşıyor. Çünkü asırlar öncesinden bugünlere ışık tutan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) "Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır" buyurarak bizleri uyarıyor. Evet, bizlere düşen birbirimize daha çok sarılmak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere izin vermemektir.” diye konuştu.

-Hanyanı Mahallesine 850 metre beton yol-

Emaneti devraldıkların bu tarafa hizmet aşkıyla gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Tavlı, “Her mahallemize eşit hizmet yaparak sorunları çözüme kavuşturmaktayız. Hanyanı Mahallemizde 850 metre beton yol çalışması yaptık. Bu çalışmayla tabiki mahallemizin tüm sorunları çözülmüş olmadı. Belirli bir program dâhilinde öncelik sırasına göre çalışmalarımız devam edecek. Mahallemize hayırlı olsun.” dedi.

-Hayvan pazarı yolu emisyonlu asfalta kavuştu-

Yunus Emre Mahallesi’nin bir sorunun daha çözüldüğünü belirten Başkan Tavlı, “Burada büyükşehir beldiyemizle ortak yürüttüğümüz çalışmayla mahallemizin yıllara sarih bir sorununu daha çözdük. Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek hayvan pazarımızın yolunu emisyonlu asfalta kavuşturduk. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Sn. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu

-Şehit Cemal Mutlu İlkokulu’nun bahçesi yenilendi-

Belediyecilik çalışılmalarının yanı sıra eğitim ve sosyal alanlarda da çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Hüseyin Tavlı, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özgür Tokgöz’ün bizlere bazı okul bahçelerinin zeminlerinde ki betonların yenilenmesi konusunda talepleri vardı. Biz bu talepleri geri çevirmedik ve belediyemizin öncülüğü ile hayırsever İşadamımız İsmail Arslan’ın katkılarıyla Şehit Cemal Mutlu İlkokulu’nun bahçe zemininin betonunu yeniledik. Talepler doğrultusunda ihtiyaç olan okullarımızın bahçe betonlarının yenileme çalışmaları devam edecek.” dedi.

-“Bizlere düşen, birbirimize daha çok sarılmak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere izin vermemektir.”

Uyum içerisinde çalışarak güzel hizmetler yaptıklarını ifade eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, şunları söyledi:

“Birlik ve beraberlikler bir hadisi şerifin de yerine getirilmesi açısından çok büyük bir anlam taşıyor. Çünkü asırlar öncesinden bugünlere ışık tutan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) "Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır" buyurarak bizleri uyarıyor. Evet, bizlere düşen birbirimize daha çok sarılmak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere izin vermemektir. Gerek genel merkezimiz, gerek büyükşehir belediyemiz ve gerekse ilçe teşkilatımızla örnek gösterilecek bir uyum ve birliktelikle çalışmalarımızı yürütüyoruz ve bununda meyvelerini topluyoruz. Merkeze insanı, erdemi alan bir yaklaşımla yola çıktık. Hizmetlerimizi bu şiarla yapmaktayız ve bu anlayışla ilçemizin her noktasına dokunmaktayız. Birlikte rahmet var.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim