Ordu’nun ekonomisine can suyu veren ilçelerinden olan Ulubey, her geçen gün gelişimini sürdürüyor. Ulubey Belediyesi de devlet desteği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ilçenin gelişimine ve değişimine ayak uydurmak için bazı projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamda ilçeyi bir eğitim yuvası ve turizme katkı sunan bir merkez haline getirmek için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı İsa Türkcan, ilçenin kaderini değiştirecek iki yeni projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

ULUBEY MYO BİNASI HIZLA YÜKSELİYOR

İlçede hızla yükselen ilk proje Ulubey Meslek Yüksekokulu yeni hizmet binası. İlçede hayırsever iş insanları, sivil toplum kuruluşları ve kamu kuruluşları ile derneklerin iş birliğiyle temelleri atılan Ulubey Meslek Yüksekokulu Ulubey’in geleceğini kurtaracak projelerden birisi. İnşaatı bitirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, “ilçemizin kaderini değiştirecek Meslek Yüksekokulu binamızı ilçemize kazandırma konusunda heyecanlıyız. Bu zamana kadarki destek ve  emekleri için Kutupoğlu ailesine, Poyraz Fındık Ailesine, Şenyurt Ailesine ve Cevizlik ile Ohtamış mahalle halkımıza, kamu kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve derneklerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“CAM SEYİR TERASI İLÇEMİZE İLGİYİ ARTTIRACAK”

Ulubey Belediyesi’nin hayata geçirmeye hazırlandığı bir diğer proje ise ‘Cam Seyir Terası’. Bu proje ile Ordu’da ilk cam seyir terası olan ilçe ünvanı da alacaklarını belirten Belediye Başkanı İsa Türkcan, “Projemizi için yerimiz hazır. Mühendislerimiz ‘Cam Seyir Teras’ için gerekli tüm çalışmalarını bitirdi. Şimdi sıra proje uygulama ve inşa aşamasındayız. Seyir terasımızı ilçemizin atık su arıtma tesisimizin üst tarafı olan ormanlık alana yapacağız. Buradan hem Ulubey’e kuşbakışı bakılabilecek, hem de Ordu, Boztepe ve Çambaşı Yaylası görülebilecek” dedi.

Bu projeler bittiğinde hem Ulubey’imizin kaderini değiştireceğiz, hem de hemşehrilerimize, bölge halkına ve ziyaretçilerimize iki nadide eseri kazandırmanın mutluluğu ve gururunu yaşayacağız” dedi. *Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim