Altınordu ilçesi Şirinevler mahallesinde gerçekleştirilen açılış programına, Vali Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ODÜ Rektörü Ali Akdoğan, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, İlçe Belediye Başkanları ve iş insanları katıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmak amacıyla hayata geçirilen “Sosyal Market İyilik Ordusu” projesinin açılış programında bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, “Böylesine hayırlı ve güzel bir iş yaptıkları için kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. 19 İlçemizde, en ücra köşedeki vatandaşlarımıza devletimizin şefkatini, sıcaklığını, merhametini göstermek adına çok güzel proje hayata geçiriliyor. Hayırseverlerimize ise ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ordu’da çok değerli hayırseverler bulunduğunu söyleyen Vali Sonel, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için yardımda bulunan hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Bugün açılışını yaptığımız mekanın ismi ‘İyilik Ordusu’. Bu sosyal marketin hem Ordu’muza, hem de 19 İlçemize, yöre insanımıza hayırlı olmasını diliyor ve hayırseverlerimizi buraya katkıda bulunmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise yaptığı konuşmada, “Tam olarak açılış yapmıyoruz. Bu hayırlı bir iş olduğu için iş adamlarımızdan bunun farkındalığını bilenler var bilmeyenlerde duysun diye bu programı gerçekleştirdik. Bu sosyal dayanışma projemizde para değil, iyilik geçiyor. Son zamanlarda ihtiyaç duyulan sosyal dayanışmayı, yardımlaşmayı hem inancımızdan gelen güçle hem de hayırsever dostlarımıza duyurmak istedik. Bu yeni uygulama kimsenin verdiğini kimsenin görmediği bir sistem” şeklinde konuştu.

Hilmi Güler, “Sayın Valimizle fevkalade güzel bir çalışma içindeyiz. Ordu büyük bir aile, bu ailenin hassasiyetini, nezaketini, kibarlığını, hayırseverliğini göstermiş olacağız” dedi.

Altınordu ilçesinde 820 metrekare alan üzerinde kurulan ‘Sosyal Market’ 2 katlı olarak vatandaşlara hizmet verecek. Marketin 1. katında temizlik, gıda vb. ürünler yer alırken, 2. katında ise kıyafet, ev tekstili vb. ürünler bulunacak. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim