Yürüyüş yolları, soyunma kabini, tuvalet, ilk yardım, su kazalarını engelleme hizmeti, güvenlik hizmeti, güvenlik bandı, çocuk bakım odası, mescit ve büfe hizmeti sunan Kadınlar Plajı, sıradan bir kumsal olmanın ötesinde insanların uzun süre vakit geçirebileceği bir sosyal yaşam alanı olarak hizmet veriyor.

SOSYAL MESAFE KURALINA GÖRE DÜZEN OLUŞTURULDU

İşletmesi ORBEL A.Ş’ye ait olan Kadınlar Plajı, sosyal mesafe kurallarına göre yeniden düzenlendi. Personelin maskesiz çalışmadığı ve içeriye maskesiz girmenin yasak olduğu plajda, sosyal mesafe kurallarına uygun olması adına şezlonglar 1,5 metre mesafe kuralına göre yerleştirildi.

PLAJ DEZENFEKTE EDİLDİ

Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören Kadınlar Plajı’nda vatandaşların her türlü aktivitelerini gönül rahatlığı ile yerine getirebilmeleri için de Büyükşehir Belediyesi ekiplerince plajda dezenfekte çalışması gerçekleştirildi. Oturma bankları, şezlonglar, çocuk oyun alanları, cankurtaran kulesi gibi başlıca alanlar dezenfekte edildi.

10.30-17.30 SAATLERİ ARASINDA HİZMET VERİYOR

Pandemi nedeniyle bu yıl alınan tedbirler kapsamında kadınlar plajı 10.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Giriş ücretinin kişi başı 3 TL olduğu plajdan 0-10 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak faydalanırken, aileleriyle birlikte gelen 0-7 yaş arasındaki erkek çocukları da plajlara giriş yapabiliyor. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim