Ordu’da başlatılan asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Kırsalda mahalle ve grup yollarında devam eden çalışmaların yanı sıra şehir merkezlerindeki imarlı alanlarda da hummalı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri, kangren olmuş sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor.

Altınordu ilçesine bağlı Kumbaşı Mahallesi’nde, cezaevi ile çevre yoluna bağlantı sağlayan güzergahta bulunan Şehit Üsteğmen Okan Melikoğlu Caddesi’ni baştan aşağı yenileyen ekipler, yolda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Toplam uzunluğu 1700 metre olan güzergahta çalışmalara devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacak.

MUHTAR GÜL’DEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve emeği geçenlere teşekkür eden Kumbaşı Mahallesi Muhtarı Nevin Gül, “Çok şükür hayırlısıyla yolumuzu tamamlamak üzereyiz. Çok mutluyuz. Vatandaşlarımız çok mutlu.  Pandemi, yasak demediler. Ekipler tam kapasite çalışarak, mahallemizde kronikleşen bir sorunu çözdüler. Ben desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese mahallem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kumbaşı Mahallesi sakinleri de yıllardır asfaltlanmasını bekledikleri cadde de devam eden çalışmalar için memnuniyetlerini dile getirerek Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim