Demokrat Parti Ordu İl Başkanı Selçuk Yücesan ile Demokrat Parti Altınordu İlçe Başkanı olan Ertuğrul Koç’un rozetlerini, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal taktı.

Demokrat Parti Ordu İl Başkanı Selçuk Yücesan yaptığı açıklamada, “Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın tensipleri ile Demokrat Parti Ordu İl Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunuyorum. Bu Siyasi İrade beyanı dolayısıyla eleştiri ve yergilerini ifade eden vatandaşlarımıza da teşekkür ederim. Zira siyaset eleştirileri de dinleme, duyma, anlama, anlamlandırma hususiyetlerini de barındırır, barındırmalıdır. Ben de hakaret içermediği sürece tüm eleştirilerden faydalanmaya çalışacağımı ifade etmek isterim.” Dedi.

Geçmişimiz ortadadır. Eksiğimiz, gediğimiz, kusurumuz olabilir elbette ama utanacak, sıkılacak, yüzümüzü kızartacak bir geçmişimiz yoktur hamdolsun diyen Yücesan, “Geçmişte MHP çatısı altında siyaset yaptığımız Başta Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere tepeden tabana tüm MHP teşkilatlarına da teşekkür ederim. Ülkücü ve Türk Milliyetçisi duygu ve düşünce sahibi olarak, bu duygu ve düşünceyi asla terk etmeyecek bir birey olarak, rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'in "Ülkücülük MHP de olur" sözüne saygı göstererek, geldiğimiz noktada Büyük Türkiye ve Büyük Turan Birliği Ülküsü'nün tecelli etmesi noktasında yeni bir yol, yeni yöntem ve yeni Siyasi Kulvarda Ülkeme, Milletime hizmet etme fırsatının daha etkili, daha sonuç alıcı olabileceğine olan inançla, ülkücülük yapmak üzere değil ama Türk Milliyetçiliğinden vazgeçmeden, irade beyanım çerçevesinde Milletimin her kesiminin yaşadığı dertleri, sıkıntıları dile getirerek, çözüm önerilerine katkı sunacağım.” Diye konuştu.

Demokrat Parti Altınordu İlçe Başkanı olan Ertuğrul Koç ise açıklamasında, “Şahsımı Demokrat Parti çatısı altına davet edip, Altınordu İlçe Başkalığı görevine layık görüp onure eden başta Genel Başkanım Gültekin Uysal’a, Demokrat parti Ordu Milletvekilim Cemal Enginyurt’a ve Demokrat Parti ailesine çok teşekkür ederim.” Dedi. Haber: Derya KARA

Editör: TE Bilişim