Ordu Valisi Tuncay Sonel’in talimatıyla 19 ilçede güvenlik güçleri sahada kuş uçurtmadı.

VALİ SONEL: “KAPALI MEKANLARDA BİR ARAYA GELMEYELİM”

Vali Sonel yaptığı açıklamada, “Ordu genelinde 19 ilçemizde arkadaşlarımız sahada. Rehavete kapılmadan alınan tedbirlere uyalım ki Covid-19 illetini birlikte yenelim. Lütfen ev gezmelerine, taziyelere gitmeyelim. Kapalı mekanlarda gizli gizli bir araya gelmeyelim. Sağlığımıza dikkat edelim.” İfadelerine yer verdi.

ÜNYE’DE KAYMAKAM SAHAYA İNDİ…

Ünye Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney başkanlığında, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Eyüp Buldukoğlu ve daire amirlerinin katılımıyla, Covid-19 tedbirlerine yönelik kontrol ve denetimler gerçekleştirildi.

Ünye Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney açıklamasında, “Kademeli normalleşme için vaka sayılarını azaltmalıyız. Bu konuda herkese sorumluluk düşüyor. Birlikte başaracağız.” Diyerek vatandaşları uyardı.

FATSA’DA KAYMAKAM İŞYERLERİNİ DENETLEDİ…

Fatsa İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Yusuf Ünsal ve Fatsa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Başkomiser Yunus Yavuz ile birlikte ilçe merkezi ve Bolaman mahallesinde genelge gereği açık bulunan esnaf ile sokak ve caddelerde denetlemelerde bulundu.

Koronavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla İçişleri Bakanlığı Genelgesi gereği sokağa çıkma kısıtlamasında alınan tedbirler kapsamında Kaymakam Ömer Lütfi Yaran ve beraberindeki heyet işyerlerini ziyaret ederek alınan önlemleri yerinde görerek, caddelerde denetim gerçekleştirdi.

Fatsa İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, alınan tedbirlerin tamamının vatandaşların sağlığı için olduğunu hatırlatarak, "Kısıtlama kuralına uyan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim