Ordu Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen ve Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz tarafından gerçekleştirilen çalışmaya Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Doç. Dr. Cem Gençoğlu ve Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Genel Başkanı Oğuz Özat konuşmacı olarak katıldı.

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Varheloğlu'nun ev sahibi olarak katıldığı etkinliğe 19 ilçede görev alan rehber öğretmenleri ile ilçe müdürleri ve ilgili şube müdürleri katılım gösterdi.

Etkinlikte desteklerini ve iyi dileklerini ileterek açılış konuşmasını yapan Müdür Vargeloğlu, "Müdürlüğümüzün Öğrenci Öğretmen Yönetici ve Velilere yönelik Kişisel Gelişim Rehberlik ve Mesleki Gelişim Konularında yürüttüğü projemizin önemli sac ayaklarından biri olan ve Türk PDR Derneği ile yapılan işbirliği çerçevesinde ilimizde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlarımıza yönelik Mesleki Gelişim konulu çevrimiçi etkinliğimiz dolayısıyla bir araya gelmenin mutluluğunu taşıyoruz. İlimizde her hafta Türk PDR derneği işbirliğinde gerçekleşecek etkinlikler ile önümüzdeki haftalarda da yine birbirinden kıymetli hocalarımızla ilimizdeki Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlarımızın mesleki gelişimlerine katkı sunulmaya devam edilirken, aynı zamanda okul yöneticilerimize yönelik ihmal ve istismarı önlemeye yönelik çevrimiçi seminerler diğer branşlardaki öğretmenlerimize yönelik sınıf rehberlik programları, ayrıca aday öğretmenlerimiz için de rehberlik eğitim programları planlanmıştır. Etkinliğimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, etkinliğe katılan eğitim ailemizin değerli çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim