Ordu Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

12 Aralık 2021 günü saat 14.20 sıralarında, Altınordu ilçemizin Kumbaşı Mahallesi 4. Sokak üzerinde meydana gelen “Taksirle Yaralama” olayı ile ilgili olarak; Aksın Serarslan isimli şahıs ikametinin balkonunda bulunduğu sırada baş kısmından silahla yaralanmış, kaldırıldığı hastanede ‘hayati tehlike vardır’ kaydıyla tedavi altına alınmıştır.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI…

Olay yerinde ve çevresinde bahse konu silahın ateşlenebileceği yön ve yer tespiti ile alakalı teknik cihazla çalışmalar yapılmış, olay yerine kuş uçuşu yaklaşık 130 metre mesafede bahçe içerisinde 8 adet üzerinde Slug ibareli yeşil renkli boş tüfek kartuşu bulunmuştur.

ÇOK SAYIDA FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ…

Olayla ilgili yapılan çevre araştırmaları ve PTS kayıtlarının incelenmesi sonucu; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen L. A. isimli şahsın ikameti ve aracında yapılan aramada 1 adet Walter marka tüfek ve olay yerindeki boş kartuşlarla aynı kalibre, marka ve renkte çok sayıda fişek ele geçirilerek suç unsurlarına el konulmuştur.

 Şüpheli şahıs gözaltına alınmış, yapılan ilk görüşmede olay yerinde atış talimi yaptığını beyan etmiş olup, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim