Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ve Genel Sekreter Nazlı Genç TSİAD’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Seçkin Kanca’ya yeni görevinde başarı dileyen borsa başkanları bu etkinlikte TSİAD’ı da yanlarında görmek istediklerini ifade ettiler.

Arslantürk ve Ergan bu yıl ilk kez düzenlenecek ve daha sonra geleneksel hale gelecek olan ‘Dünya Fındık Haftası’nın ‘Herkes için Fındık’ sloganıyla bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirterek “Fındığı bir güne sığdırmak mümkün değil. Dünyanın hiçbir yerinde bir gün ya da hafta yoktu. Bir ay önce meclisimizde aldığımız bir kararla böyle bir haftanın yararlı olacağını düşündük. İnşallah bu yıl ilkini başlatacağımız ve önümüzdeki yıllarda daha da kapsamlı hale getireceğimiz etkinliğimizi 9-15 Ağustos tarihleri arasında yapacağız. Şimdiden herkese hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştular.

TSİAD Başkanı Kanca da bu önemli hafta için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını kaydederek “Bizler geçen yıl borsamızla birlikte güzel bir çalışma yapmıştık. Malum süreçte Maske, Mesafe, Temizlik ve bunun yanında tescil ettirdiğimiz ‘Dünyanın Fındığı Burada’ sloganımızla hasat şenliğine de destek vermiştik. Bu yıl da elimizden geleni yapmaya hazırız. Zaten bu sloganı diğer ticari yönlerde kullanılmasın sizler gibi değerli kurumlarımız kullansın diye tescil ettirdik. Ayrıca sizin sloganımızı kullanmanız da bize şeref verir” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim