Altınordu ilçesi Akyazı Mevkiinde bulunan Spor ve Eğlence Parkuru’nda gerçekleştirilen yarışa, ortaokul bölümünde eğitim gören 130 öğrenci katıldı. Öğrenciler, parkuru en kısa sürede bitirme hedefiyle kıyasıya yarışırken ortaya renkli görüntüler de çıktı.

Milli sporcunun takımları birinci OLDU

Her okulun kendi takımını oluşturduğu gruplarda dereceye girenlere yarışma sonunda madalya ve kupa verildi. Kadın ve erkekler alarak iki ayrı kategoride yapılan yarışmalarda kadınlarda ve erkeklerde birinciliği Ordulu Milli Judocu Neşe Şensoy Yıldız'ın antrenörlüğünü yaptığı takımlar aldı. Yapılan yarışmalarda kadınlarda; Karşıyaka Judo Grubu birinci, Wazazi Grubu ikinci, Melekler Grubu ise üçüncü olurken erkeklerde; Karşıyaka Kent Park Sitesi Erkekler Grubu birinci, İppon Grubu ikinci, Yunuslar Grubu ise üçüncü oldu.

“YARIŞMALARI GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ”

Öğrencilerin hem spor yapmaları hem de eğlenmeleri için güzel bir yarışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Burhan Sakallı, yarışmaların önümüzdeki yıllarda da yapılarak geleneksel hala getireceğiz, dedi. Başkan Danışmanı Sakallı sözlerine şöyle devam etti:

“Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaştığı bu günlerde 29 Ekim’e biz de anlam katmak istedik. Bunun için öğrencilerimizin hem spor yapmaları hem de eğlenmeleri için güzel bir yarışma gerçekleştirdik. Bu yarışmaları önümüzdeki yıllarda da yaparak geleneksel hale getireceğiz. Sizleri bizlerle buluşturan velilerimize, öğretmenlerimize, antrenörlerimize teşekkür ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi biz de hepinizin zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı sporcular olmanızı diliyoruz.” *Haber: Tülin VAYNİ

Editör: TE Bilişim