Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mustafa Kaya tarafından karşılanan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ve Yönetim Kurulu üyeleri, yerel medyanın demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu belirterek, başarı dileklerinde bulundular.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ise gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye üzerinde yapılmaya çalışılan ekonomik darbenin önlenmesinde Ekonomi ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın büyük katkısı olduğunu söyleyen Gündoğdu, “Berat Albayrak Türkiye için bir şanstır. Berat Albayrak,  Ağustos ekonomik darbesinin kahramanıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden bugüne kadar yapılan ekonomik darbelerin hiç biri engellenememiştir. Ama 12 Ağustos ekonomik darbesi Ekonomi ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak tarafından engellenmiştir Türkiye’de ve Türkiye’yi yoldan çıkarmaya çalışan güçlerin oyunu bozulmuştur.” Dedi.

“ÜLKEMİZE BÜYÜK HİZMETLER YAPTI”

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin stratejik aklını oluşturabilecek biri varsa oda Ekonomi ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tır diyen Gündoğdu, “Berat Albayrak, Sadık Albayrak’ın oğludur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin de Allah’ın izniyle hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde hem de onun liderliğinde ve birlikte hareket etmesiyle bu ülkeye çok güzel hizmetler yapmış, bundan sonra da yapacak birisidir. “ diye konuştu.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mustafa Kaya, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ve Yönetim Kurulu üyelerine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim