Ordu ili ve ilçelerinde ikamet eden bütün meslektaşlarını Temad’a üye olmaya, üye olanlarında sorumluluklarını yerine getirerek Temad çatısı altında bir ve beraber olmaya davet ediyoruz diyen başkan Çalış sözlerine şöyle devam etti.

Çalış, “ Sivil toplum kuruluşları resmî kurumların dışında kalan ve bunlardan bağımsız olarak çalışan , üyelerini ve çalışanlarını gönüllülük usulüyle alan, kâr amacı gütmeyen ve gelirlerini bağışlar veya üyelik ödemeleri ile sağlayan kuruluşlardır.       

Bizler Türk Silahlı Kuvvetlerinin üniformasını onurla ve gururla giymiş vatan millet aşkıyla görev yapmış birer fertleriz. Astsubaylar, ömrünün en az 25 yılını, en güzel ve sağlıklı yıllarını, Anadolu’nun kuş uçmaz, kervan geçmez yerlerinde, gerektiğinde eş ve çocuklarından uzak, sayısız tayinle maddi ve manevi yıpranmışlıkla geçiren vatan sevdalısı, vatanı için gerektiğinde göğsünü siper eden, gözünü kırpmadan şehit olmayı göze alan bu vatanın evlatlarıdır. 

TEMAD' ı kişi ve şahıslarla kıyaslamadan sahip çıkalım ve destek olalım. Burası bütün emekli Astsubayların ortak noktasıdır.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Ordu İl Başkanlığı Yönetim kurulu olarak, bu güne kadar attığımız her adımda cesaretimizi siz değerli üyelerimizin bize olan güveninden ve desteğinden aldık. Sizlerin bize olan güveni ve desteği ile daha güzel işleri arkadaşlarım ile birlikte yapmak için elimizden geleni yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Ordu İl Başkanlığı yönetim kurulu olarak,  sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyor saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz” dedi. *Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim