Piyasalarda yaşanan olumsuzluklar emeklinin maaşının erimesine neden olurken ek gelir elde etmek isteyen emekli vatandaşlar araştırmalarına başladı. Emekli maaşı zammı belli olurken bunun yanı sıra emekli vatandaşlar ek gelir elde etmek istiyor. Buna bazı imkanlar bulunuyor ve devlet tarafından emeklilere her iki bayramda da 1100 TL para ödemesi yapılıyor. Ancak bunun dışında emekli vatandaşlar diğer alternatif gelir türlerini araştırıyor.

EMEKLİLERE EK GELİR DUYURUSU

Yeni dönem ile birlikte nakit sıkıntısı çekmeye devam eden SSK ve BAĞKUR emeklilerine müjdeli haberi Türkiye Ekonomi Bankası verdi. TEB tarafından yapılan açıklamada emekli vatandaşlara 2 bin 750 lira nakit promosyon desteği sağlanacağı ifade edildi. Banka tarafından yapılan duyuruda bu ödeme tutarları paylaşıldı. Emekli vatandaşlar bu ödemeden yararlanmak için maaşını bankaya taşıyacak ve 3 yıl maaş alma sözü verecek.

TEB’DEN YAPILAN ÖDEMELER

Türkiye genelinde milyonlarca müşterisi olan Türkiye Ekonomi Bankası yeni dönem ile birlikte yeni kampanyalar geliştirdiğini ilan ederken müşteri sayısını arttırmak için emekliler için bir kampanya düzenledi. Emekliler için maaş promosyonu vereceğini belirten TEB ödemelerini şu şekilde yapacak:

1.500 TL’nin altında emekli maaşı alanlar: 500 TL
1.500-2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlar: 525 TL
2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlar: 750 TL

EK PROMOSYON ÖDEMESİ DE YAPILIYOR

Türkiye Ekonomi Bankası yeni dönem emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyasını duyurduktan sonra, bir güzel haber daha verdi. Banka tarafından ek promosyon verileceği de bildirildi. Bu ek promosyon ödemeleri ise şöyle olacak:

1.500 TL’nin altında emekli maaşı alanlar: 1.350 TL
1.500-2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlar: 1.675 TL
2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlar: 2.000 TL

Bununla beraber TEB tarafından emeklilere verilen promosyon tutarı 2 bin 750 liraya kadar çıktı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim