Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı onurlandıran bir açıklama ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde herkesin takdirini kazanan söylemlerde bulundu.

Meclis Genel Kurulunda söz alan ve Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik saldırıları kınayarak konuşan Ordu Milletvekili, milli duyguları ve birlik beraberliği perçinleyen ifadeler kullandı. Enginyurt, “Afrin’de 5 bin PKK’lıyı çukura gömenlerden Allah razı olsun.” Derken bu ifadeler meclis salonunda alkışlarla karşılandı.

Milletvekili Cemal Enginyurt, o açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra “Türk Ordusu dağıldı, yıkıldı, parçalandı” denilmesine rağmen, yiğitler kan döker bayrak olmaya, Anadolu başlar vatan olmaya, Kızılelma’ya heyy Kızılelmaya, en güzel marşını vurmakta mehter, Ya Allah Bismillah diyerek Afrin’de 5 bin Pkk’lıyı çukura gömenlerden Allah razı olsun. İnşallah Hulusi Akar’ın Genelkurmay Başkanlığı’nda girilen Afrin inşallah bundan sonra Milli Savunma Bakanlığı döneminde Münbiç, Telafer, El-Arab, Sincan dahil olmak üzere  Türk Yurdu, Türk Vatanı olmalıdır diyor, Sayın Bakana en içten  dileklerimle saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.”    *YENİDÖNEM / Talip KOCAKOÇ

Editör: TE Bilişim