Ak Parti’nin fındık politikası ile Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi yaptığı rekolte açıklaması üzerinden eleştirmesi ile partisi MHP’den ihraç edilerek Bağımsız Ordu Milletvekili olan Cemal Enginyurt, Twitter hesabından ardı ardına attığı tivitlerle dikkat çekti. Attığı her tivitte adeta ateş püsküren Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “ben inandıklarımı bedel ödesem de savunmaya devam edeceğim” dedi.

“Ben inandıklarımı bedel ödesem de savunacağım”

Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, bir tivitinde, “Demokrasiyi savunmak, adalet istemek, yoksulluk var demek, esnafı anlatmak, haksızlığa karşı çıkmak, yanlışı göstermek, doğru bildiklerimi söylemek, bazılarınızı niye rahatsız ediyor. Ne diye hakaret ediyor, acımasızca saldırıyorsunuz? Ben inandıklarımı bedel ödesem de savunacağım.” Dedi.

“KARATMAK NİYE?”

Halk Tv’nin RTÜK tarafından 5 gün süre ile kapatılmasını da attığı bir diğer tivit ile eleştiren Milletvekili Cemal Enginyurt, “karartmak niye?” Diye sordu. Enginyurt mesajında, “Halk TV 5 gün kapatıldı. Fikirlerini beğenmez, karşılıklı atışır, tartışırız. Lakin ekran karartmak yakışmıyor. Suç varsa, ceza da var. Mahkemelerimiz görev için, Hakimler, Savcılar görevleri başında. Karartmak niye? Bugün yaptıklarınızı, yarın yaşamamak için, dikkat edilmeli diyorum.” Dedi.

“nereye gidiyoruz?”

Attığı tivitle ülkede gelişen sosyolojik olaylara da parmak basan Enginyurt, “Nereye gidiyoruz?” diyerek adeta isyan etti. Halkın, ülkede artık güzel şeyler olmayacak mı?” diye sorguladığını belirten Enginyurt, “Nereye gidiyoruz? Kuran Kursunda şiddet, sahte şeyhin sapıklığı, Tv ekranlarında gayrı meşru rezalet, sokakta gasp ve darp edilenler, yoksulluktan intihar edenler, İflas eden ve hapise düşenler, İşsizlikten bunalıma girenler. Haklı olarak soruyor millet, “güzel şeyler olmayacak mı?” diyerek tivitini noktaladı. *Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim