Gürgentepe’nin tanınmış simalarından Dursun Ersoy Gürgentepe Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

8 Kasım Perşembe günü AK Parti Gürgentepe İlçe Başkanlığına resmi başvurusunu yapan Ersoy, Aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dursun Ersoy, ’’Eski-yeni ayrımı yapmadan, kişileri ötekileştirmeden hep birlikte tek yumruk olup, Gürgentepe ve Gürgentepelilerin selameti için gecemizi gündüzümüze katıp Ordumuza nazar boncuğu olacak bir ilçe ortaya çıkartmak için desteğinize ve yol arkadaşlığınıza talibim.’’ Sözleri ile hemşerilerinden destek istedi.

Bu bir hizmet ve bir bayrak yarışı diyen Ersoy, ’’Asla sen-ben kavgası yapmayacağız. Aslolan aziz milletimiz, kutlu devletimiz ve milletimizin gururu, dünya mazlumlarının umudu olmuş kutlu davamızdır.

Dünyada ki hiçbir makam, bir kardeşimizin onurundan daha değerli değildir. Kırmayacağız, incitmeyeceğiz, kardeşlik hukukumuzu asla zedelemeyeceğiz. İlçemiz için canla, başla çalışanların emeklerini görmezden gelmeyeceğiz. Bu güne kadar İlçemize hizmet eden herkese teşekkür etmeyi asla ihmal etmeyeceğiz. Çünkü biz biliriz ki, kula teşekkür etmeyen Allah'a da şükretmez. ’’ ifadelerini kullandı.

Gürgentepe’nin herkesin istek ve arzularından önemli olduğunun altını çizen Ersoy, hemşerilerine seslenerek ’’Bizim talebimiz makam sahibi olmak değildir. Doğup büyüdüğümüz, suyunu içtiğimiz, ekmeğini yediğimiz Gürgentepe'miz hepimizin istek ve arzularından daha önemlidir. Allah'ın izniyle gelecek nesillerimizin gurur duyacağı bir Gürgentepe'yi inşa edip, herkese örnek olacak bir kardeşliği adalet, hakkaniyet ve sevgi ile büyüteceğiz.

Biz gönüller yapmaya ve hayır dualar almaya talibiz. Bu yolda gece gündüz demeden aşkla çalışacağız. Şirin ilçemizde sıkmadık el, çalmadık kapı, alınmamış bir tane gönül bırakmayacağız.

İl’de söz sahibi olan, üreten, ekonomisi güçlü, birbirine sımsıkı tutunmuş kardeşler topluluğu bir Gürgentepe için yolunuz yolum, davanız davamdır.

Bir kardeşiniz olarak bu görev bize tevdi edilirse; dertlerinizle dertlenen, sevinçlerinize ortak olan ama hep sizinle olan, sevdası Gürgentepe, davası Gürgentepe, gecesi gündüzü Gürgentepe olan bir başkan olmayı sizlere taahhüt ediyorum. ’’ dedi.

Aday adaylarına başarılar dileyen Ersoy, ’’Rabbim, çıktığımız bu kutlu yolda bize Hak yoldan sapmadan, Allah için hizmet etmeyi nasip etsin. Mazlumun, ihtiyaç sahiplerinin ve tüm halkımızın duasını alarak görev yapıp, zamanı geldiğinde de alnımızın akıyla görevimizi devretmeyi nasip etsin.

Bu vesile ile bu kutlu yolda Gürgentepe’mize, Gürgentepe’lilere ve Ordumuza, sonra da elbette ki kutlu devletimize hizmet yarışında bende varım, diyerek ortaya atılan her bir kardeşimize başarılar dilerim.

Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin. ’’ sözleriyle açıklamalarını sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim