Yol genişletme, palya kesme ve zayıf zemin kazısı şeklinde devam eden yol çalışmasının bir ay içerisinde sona ermesi hedefleniyor. Tüm işlemlerin bitmesinden sonra yolun asfalt serimi yapılacağı ve bununla birlikte yağmur suyu çalışmasının yapılması planlanıyor.
  Yol çalışması ve yağmur suyu çalışması bittikten sonra Büyük Sanayi Sitesi’nde trafik rahatlayacak ve aşırı yağmurlarda su birikintisi sorunu ortadan kalkacak.

“YAPTIĞIMIZ YOL ÇALIŞMASI BÜYÜK SANAYİ SİTESİ’NİN 3 ANA YOLUNDAN BİR TANESİ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetiminin talebi üzerine yol çalışmasını yaptıklarını ve bir ay sonra bu yol çalışmasını tamamlayacaklarını belirterek, “Yaptığımız yol çalışması Büyük Sanayi Sitesi’nin 3 ana yolundan bir tanesi. Bu yol açıldıktan sonra Büyük Sanayi Sitesi’nin trafiğinde önemli bir rahatlama olacak yine araç sıkışıklığı anlamında da rahatlama olacak. Büyük Sanayi Sitesi’nde görsel kirliliğin giderilmesinde bu yolun katkısı büyük olacak.” dedi.

“BÜYÜK SANAYİ SİTESİ EKONOMİK ANLAMINDA FATSA İLÇEMİZİN ÖNEMLİ İŞ ALANLARINDAN BİRİ”
Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman’da Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ekibine gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Fatsa Büyük Sanayi Sitesi ticari ekonomik anlamında Fatsa ilçemizin önemli iş alanlarından biri. Bu yolun açılmasına bizim çok ihtiyacımız vardı. Bizim en büyük sorunumuz sanayi içerisinde trafiğin sıkışıklığıydı, çok şükür bu yolun açılmasıyla bu sorun ortadan kalkacak.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim