Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları yenilenirken, elektrik hatları da yer altına alınıyor.

“19 İLÇEDE HUMMALI ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR”

19 ilçede alt ve üst yapıda ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, şehir içinde bulunan imarlı alanlarda asfalt öncesi hummalı çalışma gerçekleştirildiğini söyledi.

Genel Sekreter Alp sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde 19 ilçede sorunlu alanlara neşter vurarak vatandaşlarımızın yol çilesini bitirmeyi arzuluyoruz. Ekiplerimiz alt ve üst yapıda yoğun mesai harcıyor. Mevsimin el vermesi durumunda önce sorunlu alanların alt yapısını yeniliyor ardından da sıcak asfaltla yolları modern görünüme kavuşturuyoruz. Fatsa ilçesi Dumlupınar Mahallesi’nde de dolmuş güzergahı olarak da kullanılan ve araç yoğunluğunun fazla olduğu bir alanda alt yapıya girdik. Yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları yenilenen mahallede elektrik hatları da yer altına alınıyor. Havaların uygun olması durumunda alt yapısı yenilenen bu bölgede sıcak asfalt ve kaldırım çalışması gerçekleştireceğiz.” Haber: Süheyla BAYRAM

Editör: TE Bilişim