İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliği’ne 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunanlar için “İkametten ayrılma kısıtlaması/yasaklanması” konulu genelge gönderdi.

Özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmaması, temel ihtiyaçlarının karşılanması için Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturulmaya başlanıldı. Aybastı ve Ulubey ilçelerinden sonra  şimdi de Fatsa Kaymakamlığı Kaymakam  Ömer Lütfi Yaran başkanlığında “Vefa Sosyal Destek Grubu” oluşturulduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili Fatsa Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kaymakamlığımız tarafından 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın sağlık başta olmak üzere temel ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirler alınmış olup ikametlerinden ayrılmalarına kısıtlama /yasaklama getirilen vatandaşlarımızın talep etmeleri halinde 112,155 ve 156 numaraları üzerinden ihtiyaçları karşılanacaktır” denildi. Haber: Cüneyt KARAOĞLAN

Editör: TE Bilişim