Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Yeşilköy mahallesi Cami Yanı mevkiinde, Buharı mahallesinde ise Üzümlük ve Konakyanı mevkilerinde beton yol çalışması gerçekleştirdi.

“BETON YOL İLE ULAŞIM AĞIMIZI HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENDİRİYORUZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar beton yol çalışmaları ile birlikte ilçe kırsalında ulaşım ağını her geçen gün daha da güçlendirdiklerini belirterek, “Fatsa’mız için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fatsa’mızın her karış toprağı bizim için aynı özellik ve değerde. Yarınlara umutla bakmak gelecek nesillere daha da yaşanılabilir Fatsa bırakmak için canla başla çalışıyoruz. Beton yol çalışmalarımız ile birlikte ulaşım ağımızı her geçen gün daha da güçlendiriyor, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tek heyecanımız şehrimiz için. Hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

“YAPILAN HİZMETLERDEN DOLAYI HERKESE CANI GÖNÜLDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yeşilköy mahallesi Muhtarı Mehmet Özgen Cami yanı mevkiinde beton yolun yanı sıra Aşağı mevkideki İbrahim Usta semtinde sathi kaplama asfalt çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, “Beton yol ve sathi kaplama asfalt çalışmasının yapılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar olmak üzere Kırsal Hizmetler Müdürlüğünde çalışan ekiplerin tümüne mahallem adına çok teşekkür ederim. Mahallemize gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı herkese canı gönülden çok teşekkür ederiz. Mahallemizde elektrik şebekesinden yoluna kadar yapılan bütün hizmetler bizleri memnun ediyor. Gerçekten güzel çalışmalar yapılıyor, hizmet eden herkesten Allah razı olsun.” dedi.

“GÜZEL HİZMETLER ALMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Buharı Mahallesi Mehmet Emiralioğlu ise yapılan beton yol çalışmaların gerçekten çok güzel olduğunu ifade ederek, “Yaz sezonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ana yolumuzda beton yol çalışması yapılmıştı. Bugünlerimize çok şükür. Şahsım adına konuşursam gittiğim her kurumdan çok rahat hizmet alabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Geriye bazı ara yollarımız kaldı. Bu konuda Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz ile gerekli istişareleri yaptık. 2022 yılında ara yollarımız için malzeme alıp işçiliğini vatandaşlarımızla birlikte yapacağız. Konforlu beton yollar halkımız yaşam standardını da yükseltiyor. Daha önce yol kötü diye mahalleye çok az gelen halkımız konforlu beton yollar sayesinde belki de her gün geliyor. Bir kez daha emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim