Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş ve ekibi ile Dolunay Mahallesi Çerkezler Tepesinde incelemelerde bulundular.
Çerkezler Tepesi’nin zirve noktasına kadar çıkarak yapılacak çalışmalarla ilgili ön inceleme yapan ekipler mesire alanı yapılacak bölgeye hayran kaldılar.

“FATSA İLÇEMİZ ÇOK BÜYÜK ÇOK GÜZEL BİR MESİRE ALANINA KAVUŞMUŞ OLACAK”
Yapılan incelemelerden sonra bir açıklama yapan Fatsa Beledi Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çerkezler Tepesi ile ilgili Orman Genel Müdürlüğü ile Belediyemiz arasında bir kira sözleşmesi yapılmıştı. Burada yapılacak çalışmalarla bizleri son derece heyecanlandıran bu proje sayesinde Fatsa ilçemiz çok büyük çok güzel bir mesire alanına kavuşmuş olacak.” dedi.

“MESİRE ALANINDA NELER OLACAK”
Dolunay Çerkezler Tepesi Mesire alanında meşe ormanı içerisinde neler olacağını da anlatan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çerkezler Tepesi Projesinin bir an önce hayata geçmesi Giresun Orman Bölge Müdürümüzü ve ekibini ilçemize davet ettik. Bölge müdürümüz ve ekibi ile projeyi alana bizzat giderek inceledik ve buradaki çalışmalara bugünden başladık. Burası A Tipi Mesire olarak tahsisli olduğu için Bungalow evler yapılacak. Zirvede bir kır kahvesi ve çay bahçesi olacak. Alanın tamamı piknik alanı olacak, piknik alanında gerek çocuklarımız için gerek yetişkinlerimiz için spor alanı ve oyun alanları gezi parkurlarını içerisinde barındıran her biri ahşap elemanlarla dizayn edilmiş yerler olacak. Buraya gidecek insanlar araçlarını yapacağımız otoparka bırakacaklar. İnşallah Fatsa’mız yakın süreçte inşallah Dolunay mahallemizde direk denizi ve şehir merkezini gören inşallah çok güzel çok büyük orman içerisinde harika bir mesire alanına kavuşmuş olacak.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim