Ordu’da Bolaman Havzası Islahı ile ilgili olarak düzenlenecek olan toplantıya katılacak olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin hasat öncesi fındıkla ilgilide müjde vermesi bekleniyor.

17 Temmuz Cuma günü Ordu’da olacak olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin, çalışmaları sona eren rekolte ve Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) bu sezonki yol haritasına ilişkin önemli açıklamalar da bulunması bekleniyor.

ÜRETİCİNİN GÖZÜ KULAĞI BAKANDA…

Fındık hasadına bir aydan daha kısa bir süre kala fındık üreticisinin kulağı bu ziyaretten gelecek müjdeli haberde. Üreticiler Bakan Pakdemirli’nin bu ziyaretinden umutlu.

FİYAT AÇIKLAYABİLİR…

Bakan Pakdemirli’nin Türkiye’nin en önemli ürünü olan fındıkla ilgili müjdeli haberleri Ordu’dan vermesi beklenirken, TMO’nun kaç TL’den fındık alacağına ilişkin de değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.

ZİRAAT ODALARI DA BAKAN’I BEKLİYOR…

Üreticilerin yanı sıra Ziraat Odası Başkanları da Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bu ziyarette görüşerek hasat öncesi üreticilerin beklentilerini kendilerine aktarmayı bekliyor. Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim