SMMM Bağdel Özcanlı, SMMM Şahin Kuşluvan, SMMM Mehmet Uçar ve SMMM Zafer Yılmaz’ın belgelerini Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş takdim etti.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, ruhsat töreninde yaptığı açıklamada, “Muhasebeci Mali Müşavirlik Akademik bir meslek, gelişmeye açık. Özellikle teknoloji 4.0’ın konuşulduğu bir zamanda gelişmeye açık bir meslek. Analitik düşünmeyi, problem çözmeyi gerektiriyor. Biz Mali Müşavirlerin ortak özelliği problem çözme yeteneğimiz ne kadar güçlü olursa o işletmelerde o kadar güçlü ve kalıcı oluyoruz. Bu yüzden meslek hayatınızda para kazanmak için acele etmemenizi, paranın bir şekilde kazanılabileceğini söylüyorum. İyi insan olmak iyi muhasebeci olmaktan, iyi doktor olmaktan, iyi mühendis, avukat olmaktan daha önemlidir, eğer iyi insanı yaratabilirsek müşterilerimizle ilişkilerimizde çalışanlarımız ile ilişkilerimizde, çevre ilişkilerimizde iyi insanı kurgular ve özne olarak sahneye çıkartabilirsek o zaman zaten doğal olarak iyi Mali Müşavir olacağız. Kazancımız yeterli olacaktır. Ülke ekonomisine değer katan, ülke ekonomisinin görünmeyen kahramanı olarak hizmet veren Mali Müşavirlik ailesine, Ordudan 4 meslektaşımın katılmasına çok sevindim.” Dedi.

Belge almaya hak kazanan SMMM Bağdel Özcanlı ise açıklamasında; “Oda Başkanımız başta olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum. Çünkü bizi daima desteklediniz ve biz bu desteği çok hissettik stajyerler olarak. Arkamızda bu gücü hissetmek kendimize güven anlamında, cesaret anlamında ve işin altına kendimizi atma anlamında cesaret verdi. Ben şehir değiştireceğim için ve farklı bir düzen kuracağım için biraz duygusalım. Ne olursa olsun geri dönebileceğim bir yer var, aslında Ordu Mali Müşavirler Odası da benim için bir yuva gibi, her ne olursa olsun buraya geri dönebileceğimi biliyorum. Bu da gitmek için bana daha büyük bir cesaret veriyor. Bu şekilde bana kattığınız her şey için çok teşekkür ederim. Ama en büyük teşekkürüm bahadır beye olacak birlikte çalışma fırsatı bulduğum için, abi kardeş ilişkimiz için, çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim