Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 31 Ekim 2019 tarihinde Ordu-Giresun Havalimanı yanında yapılacağının müjdesi verilen 1.100 metre uzunluğunda kano yarış parkurunda altyapı çalışmaları devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik Gülyalı ilçesini ziyaret ederek  Ak Parti Gülyalı İlçe Başkanı Abdullah Sipahi ile birlikte kano yarış parkurunda gerçekleştirilen harfiyat çalışmalarını inceledi.

“proje en kıza sürede tamamlanacak”

İnceleme sonrası açıklama yapan OBB Başkan Vekili Adem Atik, “Bugün Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Adem Atik Bey ile bir araya gelerek proje ile ilgili yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Hafriyat çalışmaları tamamlanmış olan bu büyük proje en kısa sürede tamamlanacaktır” dedi.

“Her şey Gülyalı için”

Ak Parti Gülyalı İlçe Başkanı Abdullah Sipahi ise yaptığı açıklamada, “Denizi, gölleri, menderesleri ve eşsiz kanyonları ile su sporları açısından önemli bir potansiyele sahip kentimizde hayata geçirilecek bu çalışmayla,  kentin su sporlarında cazibe merkezi haline gelmesi amaçlanıyor” dedi. “Her şey Gülyalı için” diyen Sipahi, ilçede projenin hayata geçmesini sağlayan OBB Başkanı Dr. M. Hilmi Güler’e teşekkür etti. *Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim