Ana arterlerin tamamını dün akşam itibarıyla ulaşıma açan belediye ekipleri gün içerisinde mesaisine devam ederek mahalle mahalle ara yolları da ulaşıma açtı. Çalışmaları devamlı olarak koordine eden Başkan Tepe, “Ekibimiz 3 gündür özverili bir çalışma yürütüyor. Hafta sonu kar yağarken dahi ana güzergâhları açık tutmaya gayret gösterdik. Kar yağışının kesilmesiyle birlikte sabah saatlerinde gerçekleştirdiğimiz toplantıda 13 mahallemizin tamamının güzergâhlarını açmayı planladık. Personellerimiz öngördüğümüz sürenin öncesinde hedefe ulaştı. Çalışanlarımızı özverilerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

BUZLANMAYA KARŞI ÖNLEMLER ALINIYOR

Akşam saatlerinden itibaren buzlanma riskine karşı önlem alan ekiplerimiz, sağlık merkezi başta olmak üzere birçok güzergâhda kumlama çalışması gerçekleştirmişti. İlçe merkezinde yayaların sıklıkla kullandığı kaldırımlar da temizlenerek önlemler alındı. Merkezi noktalarda kumlama çalışmalarının ardından mahallelerde de kritik noktalara müdahale ediliyor.

ACİL DURUM EKİBİ TAKDİRE ŞAYAN

Sağlık problemleri başta olmak üzere vatandaşlarımızdan gelen acil talepleri yerine getirmek için Başkanımız Ulaş Tepe’nin talimatıyla kurulan Acil Durum Ekibi gün boyu birçok müdahalede bulundu. 4 hastayı sağlık birimlerine ulaştıran ekip, uçak yolculuğu için geç kalan yaşlı bir çifti de havalimanına yetiştirdi. Düzenli olarak sağlık hizmeti alması gereken vatandaşları da belirleyen ekiplerimiz hasta vatandaşlarımızın ulaşımını sağlamaya devam ediyor. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim