Uzun bir aradan sonra yeniden başlatılan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ziyaret ederek hem kursiyerlerle sohbet etti hem de İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle görüşerek kurslarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Ordu’nun Gülyalı İlçesi’nde İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen ve covid-19 salgını nedeniyle uzun bir süre ara verilen kurslar yeniden açıldı.  Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ilçede yeniden açılan makrome süsler kursunu ziyaret etti. Kursiyerler ve kurs hocası ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkilileri ile görüşen Başkan Tepe, “belediye olarak kurs için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” mesajı verdi.

BAŞKAN TEPE KURSİYER KADINLARI ZİYARET ETTİ

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan tepe, “Üreten kadınların destekçisi olmaya devam ediyoruz. İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde kurs çalışmalarına uzun bir aradan sonra yeniden başlayan kursiyerlerimizi ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldık ve önümüzdeki süreçte destek olabileceğimiz konuları ele aldık. Makrome süsler konusunda harikalar yaratan kadınlarımızı kutluyor, çalışmalarda başarılar diliyorum.” Dedi. Haber: Tülin VAYNİ

Editör: TE Bilişim