Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ceren Özdemir Parkı’nda çalışmaların başlayacağını duyurdu.

CEREN ÖZDEMİR’İN ADINI YAŞATACAĞIZ

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencisi iken geçtiğimiz yıl evinin önünde acımasızca katledilen Ceren Özdemir’in Türkiye’yi yasa boğduğunu ifade eden Başkan Tepe, “Ceren Özdemir kardeşimizin adını yaşatacağımızın sözünü vermiştik. Okumuş olduğu Ordu Üniversitesi’ne çok yakın bir noktada belediyemize ait park alanında çalışmalar önümüzdeki hafta başlayacak. 2100 m2’lik park alanı projesinde oturma grupları, çocuk oyun grubu ve egzersiz ekipmanları yer alıyor. Aydınlatma ve sulama sistemleriyle oldukça modern bir parka kavuşacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nun talimatı ve yakın ilgisiyle bu projeyi hayata geçiriyoruz” dedi.

CEREN’İN HAYALİNE ÖZGÜ BİR PARK ALANI OLACAK

Ceren Özdemir’in en büyük hayalinin piyano çalmak olduğunu hatırlatan Başkan Tepe, “Bu hayale uygun piyano konseptinde oldukça modern bir park alanında Ceren’in adını yaşatacağız. Parkın yapıldığı çevrede oldukça fazla çocuk bulunuyor ve bir anlamda önemli bir ihtiyacı da karşılayacağız. Umuyorum çocuklar Ceren ablaları gibi yaşamları boyunca sanatla iç içe olurlar. Sanatın gücüyle gelecek nesilleri kötülüklerden koruyabiliriz. Bu vesileyle Ceren Özdemir kardeşimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” diye konuştu.

BAŞKAN TEPE: “İMAMOĞLU BAŞTA OLMAK ÜZERE HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Tepe, “Cinayetin ardından Türkiye’nin birçok noktasında Ceren Özdemir’in adının yaşatılmasına yönelik projeler hayata geçirildi. Gülyalı’da da bu konuda bir çalışma yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu konuyu ele aldığımızda ilk günden bu yana İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun yakın desteğini gördük. Projeyi tamamen üstlendiler. Belediyemize desteklerinden dolayı Ekrem başkanımıza, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekilimiz Seyit Torun’a teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi. Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim