Fatsa’da bulunan OSKİ Genel Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleşen ziyarette önümüzdeki süreçte gerçekleşecek yatırımlar ele alındı.

MUSTAFALI-AMBARCILI-AYRILIK HATTI ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR…

Özellikle kırsal kesimlerde içme suyu hattı eksikliğinden dolayı yaz mevsimlerinde vatandaşların büyük sıkıntı yaşadığını ifade eden Başkan Tepe, “Yaşamın en temel kaynağı olan suyla ilgili eksikliklerin giderilmesi noktasında yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Kestane Mahallesi üzerinden getirilecek hatla Mustafalı-Ambarcılı-Ayrılık mahalleleri içme suyuna kavuşacak. Daha önce başlayan saha çalışmalarında önceden belirlenmeyen bazı olumsuzluklar giderilmek üzere ihale gerçekleştirilmişti. Genel Müdürümüzün verdiği çalışmaların önümüzdeki hafta başlayacağı müjdesini vatandaşlarımızla paylaşmak istiyoruz” dedi.

MAHALLELERİMİZİN İHTİYAÇLARININ BİLİNCİNDEYİZ…

Hem nüfus bakımından hem de coğrafya açısından ilçemizde su sorunu yaşayan önemli bir alanın probleminin tarihe karışacağını belirten Başkan Tepe, “Su ve kanalizasyon konusunda diğer mahallelerde yaşanan problemleri de birer birer ortadan kaldıracağız. Her mahallemizin problemlerinin bilincindeyiz. Sorunları birer birer ortadan kaldırıyoruz. Bu vesileyle başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere OSKİ Genel Müdürümüz Murat Us’a ve ekibine özverili çalışmaları dolayısıyla vatandaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim