Gündoğdu, yaptığı açıklamada, “Allah’a şükürler olsun Pazar günü hastaneden taburcu oldum. Evde istirahat ediyorum. İnşallah üç dört gün istirahat ettikten sonra kaldığımız yerden vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğim. Bu süre zarfında arayan, dua eden tüm Ordulu hemşehrilerime teşekkür ediyorum. “ dedi.

ŞEHİR HASTANELERİNİN ÖNEMİ ANLAŞILDI…

Pandemi sürecinde Şehir Hastaneleri’nin ne kadar önemli bir yatırım olduğunu hep beraber gördük diyen Gündoğdu, “Bu yatırımın vücut bulmasında ve Dünya’da Türkiye’yi sağlık alanında bir numaralı yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Bugüne kadar sağlık alanında yatırım yapılmasında emeği geçen Sağlık Bakanlarımızın hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede Ordu Şehir hastanemizin de temelini atmış olacağız.” Diye konuştu.

KORONAYI HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ…

Gündoğdu, son olarak şunları söyledi: “İnşallah bu süreci maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak hep birlikte atlatacağız. Bu pandemi tüm Dünya’yı etkiledi ev bu etkiyi en hafif şekilde atlatan ülkelerdeniz.” Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim