Milletvekili Gündoğdu, Altınordu İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Altınordu İlçe Başkanı Selman Altaş ve İlçe Yönetimi ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, AK Parti Ordu Milletvekilleri Dr. Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile bayramlaşmak için bir araya gelen Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, daha sonra Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ve önceki dönem Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen ile birlikte Gurbetten Sılaya Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği'nin buluşmasına katıldı.

Gaziosmanpaşa Ünyeliler Dernek Başkanı Ali Kemal Göğünç ve tüm dernek başkanlarına teşekkür eden Milletvekili Gündoğdu, ardından Ünye Yeniket Mahallesinde hemşehrilerime bayramlaştı.

Programına hız kesmeden devam eden Gündoğdu, önceki dönem Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen ile beraber, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci , İlçe Başkanı Ramazan Acar, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik kolları ve Mahalle Başkanlarıyla bayram vesilesiyle bir araya gelen Gündoğdu son olarak Kertil mesire alanında vatandaşlarla bayramlaşarak sohbet etti. Mesire alanına yapımı başlanan bungalov evleri inceledi. Güler yüzleri ve hoş sohbetleri için hemşehrilerine teşekkür etti. *Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim