Başkan Tomakin, 2001 yılında Türkiye’nin içinde bulunduğu karanlığı aydınlatan bir güneş gibi doğan AK Parti ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 18 yılda Türkiye’yi adeta hizmet yağmuruna tutmuş, hayalini dahi kuramadığımız projeleri bir bir hayata geçirmiştir. Bunun yanında insan hakları, demokrasi ve özgürlükler anlamında dev adımlar atılmış, sessiz devrimler gerçekleştirilmiştir. Aradan geçen zaman zarfında milletinden aldığı güçle, milletine ışık olmayı sürdüren umudun adıdır AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan.” Diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDA ORDU VAR…

            Milletinden bir haber zavallı ve şer güçlerin bin bir denemelerine rağmen hala bir alternatifinin bulamadığı, 2002 yılından bu yana 15 seçimdir hep birinci çıkan AK Parti onların deyimi ile “Türk siyasetinde Recep Tayyip Erdoğan diye bir adam var diyen Başkan Tomakin, “2002'de yenmiş, 2004'te yenmiş, 2007'de yenmiş, 2009'da yenmiş, 2010'da, 2011'de, 2014'de, 2017'de yenmiş de yenmiş” milletinden aldığı güçle bileğini bükemedikleri AK Parti ve liderimiz Tayyip Erdoğan başarısını Türkiye ve dünya siyaset tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır, Sayın Cumhurbaşkanım 2023 hedefinde yolun yolumuzdur, davan davamızdır diyor arkanızda bir Ordu olduğunu her zaman hissetmenizi istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANI TELEKONFERANS İLE KONGREYE KATILACAK…

Başkan Tomakin, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yaklaşık 2,5 yıldır onurla, gururla, bir o kadar da ağır bir sorumlulukla hak davada Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la beraber yol yürümek bir insana nasip olmayacak ender bir görevi alnımın akıyla yerine getirmenin bahtiyarlığı içerisindeyim. 08 Şubat 2021 Pazartesi günü Durugöl Recep Kara Kapalı Spor Salonunda inşallah 7. Olağan kongremizi icra edeceğiz. Kongreler teşkilatlar için yeniden bir diriliş, yeniden bir tazelenme ve yeni heyecan demektir. Bizde inandığımız yolda, 8 Şubat’ta 7. Olağan kongremizle yeni bir heyecan, yeni bir ruhla, yeniden bir dilişle Ordulu hemşehrileremizin karşına çıkmak istiyoruz. Kongremize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan eğer pandemi olmasaydı katılacaklar, bizleri onurlandıracaklardı. Cumhurbaşkanımız telekonferans yöntemi ile yine kongremizi onurlandıracaklar. Bizde büyük bir şölen ve düğün havasında kongremizi yapacağız.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim