Seçimi kazandıktan sonra mahalle hizmetinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri hazırlayan ve özellikle yoksul ailelerin elinden tutan Yeni Mahalle Muhtarı Elvan Bektaş, ihtiyaç sahibi ailelerin umudu olmaya devam ediyor.

MUHTAÇ AİLELERE ET…

Yeni Mahalle Muhtarı Elvan Bektaş, vatandaşların kestiği adakları muhtarlık bünyesinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyor. Bu uygulamanın vatandaşlardan tam not aldığını söyleyen Muhtar Elvan Bektaş, “Kurban kesen vatandaşlarımız bize ulaşarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmamızı istiyor. Biz de seve seve dağıtıyoruz.” Dedi.

ÇOCUKLARIN MUHTAR ANNESİ OLDU…

Seçildikten sonra çocuklarla özel ilgilenen Muhtar Bektaş, mahallede bulunan küçük çocukların ihtiyaçlarına da kayıtsız kalmıyor. Özellikle, elbise, oyuncak ve ihtiyaç duydukları malzemeleri birzat evlerine ulaştıran Bektaş, “Çocukların benim için yeri çok ayrı. Bu nedenle onların üzerine çok düşüyorum. Kendi çocuklarımdan ayırmıyorum.” Dedi.

YAŞLI KADINLARA ÖZEL İLGİ…

Öte yandan muhtarların yanı sıra kuaför de işleten Yeni Mahalle Muhtarı Elvan Bektaş, huzurevi sakinleri ile kanser hastalarının da kuaförlüğünü yapıyor.  Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim