Destek paketi verilen haneleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı’nın en yeni üyelerine Hemşehrilik Beratı’nı takdim ediyor.

Yol, çöp, su odaklı belediyecilikten insan yaşamının her anında vatandaşının yanında olan yeni nesil belediyeciliğe geçiş yaptıklarını belirten Başkan Tepe, “Doğumla başlayıp ölüme kadar uzanan süreçte insan yaşamının önemli geçiş evreleri var. Sevincinde, hüznünde vatandaşlarımızla bir ve beraberiz. Hizmetlerimizle vatandaşlarımızın yaşamına dokunmak istiyoruz. Bu kapsamda Yenidoğan Destek Paketi projemizi hayata geçirerek, organik bebek bezinden hastane çıkış kıyafetlerine kadar anne ve bebeğinin doğum öncesi ve sonrasında her türlü ihtiyacını karşılayacak biçimde kapsamlı bir Yenidoğan Destek Paketi hazırlamıştık. Dağıtım yaptığımız ailelerimizi ziyarete başladık. Ailelerimizin sevincine ortak olmanın, onların yüzlerinin güldüğünü görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Allah analı babalı büyütsün” dedi.

BEBEKLERİN İLK BELGELERİ BAŞKAN TEPE’DEN

Başkan Tepe, yenidoğan ziyaretleri sırasında “Hoş Geldin Hemşehrim” başlıklı Hemşehrilik Beratı’nı da ailelere takdim etti. Belgede Başkan Tepe’nin dilinden şu sözler yer aldı: “Ailemizin en yeni üyesi aramıza hoş geldin. Ben Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe. Senin soluduğun havayı soluyor, senin içtiğin suyu içiyorum. Senin büyüyeceğin topraklarda büyüdüm. Bu ilçeyi çok sevdim; senin de seveceğinden hiç şüphem yok. Varlığın ilçemize ve memleketimize hayırlar getirsin. Hoş geldin hemşehrim.”

Ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getiren ve Başkan Tepe’ye teşekkür eden aileler, Gülyalı Belediyesi’ni örnek uygulamalarından dolayı tebrik ettiler.

Yenidoğan Destek Paketi’nden yararlanmak isteyen ikâmetgâhı Gülyalı’da bulunan vatandaşlarımızın bilgi için belediyemize başvurmaları gerekmektedir. Hemşehrilik Beratı için ise ikâmetgâh ve yeni doğum şartı aranmamakta olup sosyal medya hesaplarımız ya da 04528112053 numaralı telefon ve WhatsApp Derman Hattından bilgilerin belediyemize ulaştırılması yeterlidir.  Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim