2022 yılının 4. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Tuncay Sonel başkanlığında dün yapıldı.

Valilik toplantı salonunda, sektörel gelişmeler ile yatırımları değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na, Vali Tuncay Sonel, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı.

2022 yılının 4. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, 2022 yılı Eylül ayı sonu itibariyle ilimizdeki kamu yatırım projesi sayısının 330, bu yatırımların toplam proje bedelinin ise 17 Milyar 982 Milyon TL olduğunu ifade etti.

Ordu’da, Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Üniversite, kaymakamlıklar, ilçe belediyeleri, bölge ve il müdürlükleri arasında güzel bir birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların yürütüldüğünün altını çizen Vali Sonel, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ilimizde çok ciddi yatırımlarımız var. Bu yatırımların ilimize gelmesini sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Ankara’daki bürokratik kadroya ve tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Toplantıda, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, ilçelerinde yürütülen, projelendirilen ve planlanan kamu yatırımlarının son durumları hakkında bölge müdürlerinden bilgi aldı. Koordinasyonu gerektirecek konular görüşüldü. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim