Satışları her geçen gün artan Yöresel Ürünler ve El Sanatları Pazarı’nda incelemeler ve değerlendirmeler yapmak üzere ziyarette bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bu çalışma ile birlikte amaçlarının üreticilerin emeklerinin değerlendirilmesi ve yeni sektörlere de kapı açılması olduğunu belirtti.

“YÖRESEL ÜRÜNLERİMİZİ DAHA FAZLA TANITACAĞIZ”

Üreticinin ve tüketicinin yapılan projeden memnun olduğunu söyleyen Başkan Güler, “Bu pazarda çeşit çeşit ev ve el yapımı ürünlerimizin satışı yapılıyor. Üreticilerimizin yapmış olduğu bu ürünleri daha fazla tanınmasını sağlamak amacıyla onlara bu pazarı açarak destek olduk. Bu pazarla birlikte Ordu’nun 19 ilçesinde yapılan ürünler tüketicimize aracısız olarak ulaştırılmış oluyor. Böylelikle üreticilerimizin hem emeklerini değerlendiriyoruz hem de yeni sektörlerin ortaya çıkmasını sağlıyoruz. Burada ürünlerle inovatif çalışmalar da ortaya çıkıyor. Üreticimiz de tüketicimiz de bu projeden oldukça memnun durumda” dedi.

“TALEPLER OLDUKÇA YOĞUN”

Toplumun organik ürünlerde bilinçlenmeye başladığını söyleyen üreticiler, “Tüketicilerin organik ürünlere bakışlarını bu pazar tamamıyla değiştirmiş durumda. Organik ürünlerde toplumumuz bilinçlenmeye başladı. Müşterilerimizden gelen talepler bizi mutlu ediyor. El yapımı yöresel hediyelik eşyalarımız da oldukça ilgi görüyor. Satışlarımızdan oldukça memnunuz. Bize bu imkânı sunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür diyoruz” şeklinde konuştular. Haber: Süheyla BAYRAM

Editör: TE Bilişim