AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar koordinatörlüğünde gerçekleşen Kabadüz İlçe kongresinde başkan değişti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar koordinatörlüğünde gerçekleşen Kabadüz İlçe kongresinde mevcut İlçe Başkanı Halit Günaydın aday olmazken, kongreye tek liste ile gidildi.

Kongre sonucunda Kabadüz İlçe Başkanı Ergin Hatipoğlu olurken, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

HALİT TOMAKİN: “MİLLETVEKİLLERİMİZ FINDIK ÜRETİCİLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ”

Kongrede konuşan AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Cumhurbaşkanımızın her yıl 1 milyon üye kampanyası başlattığını hatırlatarak, Mahalle Başkanlarından ve delegelerden bu gönül seferberliğine katkı sunmaları için gayret göstermelerini istedi. Başkan Tomakin, üye seferberliği çalışmalarında Kabadüz teşkilatının önemli sayıda üye yaparak katkıları oldu kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Tomakin, fındık konusuna da değinerek bugün fındık serbest piyasada eğer üreticinin istediği seviyede ise bunda Ordu Milletvekillerimizin önemli katkıları vardır diye konuştu. Tomakin konuşmasının devamında şunları söyledi: “Milletvekilimiz Metin Gündoğdu risk alarak fındık üreticisi mağdur edilirse kendimi yakarım dedi. Milletvekilimiz Ergün Taşçı, 2018 yılında Cumhurbaşkanımızla yapılan Karadeniz Bölgesi fındık üreticileri milletvekilleri toplantısında Cumhurbaşkanımıza net bir şekilde fındık fiyatı 20 TL olmalıdır dedi ve bugün gelinen noktada hamdolsun fındık üreticisinin yüzü gülüyor. İşte bunlar o günlerin emek ve çalışmalarının sonucudur.”

Gerçekleşen Kabadüz İlçe kongresine AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, partililer ve vatandaşlar katıldı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim