Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kaçak Tütün ve Tütün Mamullerine yönelik yapmış olduğu saha çalışmaları neticesinde Altınordu ilçesinde Tütün ve Tütün Mamulü satışı yapan 2 işyerinde eş zamanlı olarak yapılan aramalarda; 1400 adet doldurulmuş makaron, 5600 dal bandrolsüz boş makaron, 2kg bandrolsüz tütün ve 38 adet insan sağlığına zararlı olan yurt dışı kaçağı cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak 1 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Ayrıca, Kaçak EMTİA (Cep telefonu ve aksesuarları) ürünlerine yönelik yapılan saha çalışmaları neticesinde, Altınordu ilçesinde Kaçak Emtia satışı yaptığı tespit edilen bir işyerinde yapılan aramalarda; 88 adet gümrük kaçağı olduğu tespit edilen Emtia (Cep telefonu aksesuarı) ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak 1 şüpheli yakalandı.

       

         Yine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Sahte Çek Dolandırıcılığı suçu ile ilgili olarak iki 2 şüpheli soruşturuldu. Soruşturma kapsamında yapılan çalışmalarda, olayla ilgisi olduğu tespit edilen üç 3 şüpheli ayrıca yakalanarak toplam 5 şüpheli gözaltına alındı.

            Yakalanan şüphelilerden 4’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim