Ordu Garnizon Şehitliğinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua Programına, Vali Tuncay Sonel, Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Vali Yardımcıları Ekrem Ballı, Bayram Gale, Gökhan İkitemur, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Yarbay Ahmet Meydan, İl Müftüsü Mürsel Öztürk, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ender Yanık, bazı daire müdürleri ile şehitlerimizin aileleri katıldı.

Programa, şehitlerimizin ruhuna ithafen Ordu İmam Hatip Camii İmam Hatibi Yunus Sakı tarafından Kur’an-ı Kerim okumasıyla başlandı. Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından İl Müftüsü Mürsel Öztürk tarafından dua edildi.

Daha sonra Vali Tuncay Sonel ve beraberindeki protokol mensupları tarafından Şehitlikte bulunan şehit kabirlerine karanfil bırakılarak, dua edildi.

Vali Tuncay Sonel ve beraberindeki protokol mensuplarının, programa katılan şehit ailelerinin Kurban Bayramını kutlamasıyla birlikte program sona erdi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim