Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü’nde emekli, Şube Müdürü Abdullah Sipahi, Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’ne muhtar adayı oldu.

Devletin çeşitli kademelerinde görev yapmış biri olarak Sipahi, Karapınar için gelecek vaad ediyor. Aynı zamanda mali müşavir olan Abdullah Sipahi, kamu ve özel şirketlerdeki görevleri döneminde de Ordu halkı tarafından tanınan bir isim.

Sipahi’nin Ordu şehrinin gelişen yüzü olan Karapınar Mahallesi için oldukça ses getirecek projelerinin olduğu bilinirken mahalle halkı da kendisine destek veriyor.

Abdullah Sipahi Kimdir?

2019 yerel seçimlerinde Karapınar Mahallesi Muhtar Adayı olan Abdullah Sipahi, 1964 yılında Ordu’da doğdu. Atatürk Üniversitesi İ.İ.B.F (İktisat Bölümü) 1986 yılında mezun oldu. 1987-1989 yılları arasında İngiltere’de dil eğitimi aldı.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü’nde (Ankara) 1989 yılında başladığı memuriyet hayatını 2013 yılında şube müdürü olarak tamamlayarak emekli oldu.  Anonim şirketlerde yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelikleri olarak görev yaptı.  Sipahi, evli olup 3 çocuk babasıdır.

www.ordusosyal.com

Editör: TE Bilişim