Şehit Sercan Öklük İlkokulunda gerçekleşen karne dağıtım törenine Şehit Sercan Öklük’ün annesi Bülbül Öklük ve babası Nihat Öklük’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri de katıldılar.


Şehit babası Nihat Öklük şehit oğlunun isminin verildiği okulda karne vermekten ayrı bir gurur duyduğunu söyledi.


Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay tüm öğrencilere iyi tatiller dileyerek, “Çocuklarımız ve gençlerimiz 4 aylık eğitim-öğretim dönemi boyunca tatlı bir yorgunluk yaşadı. Kendilerine 15 günlük tatili iyi değerlendirerek ikinci döneme daha dinç bir şekilde başlamalarını arzu ediyoruz.” dedi.

“KİTAP OKUMAYI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”
Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ise karne töreninde yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın aldığı karneler hepimizin karnesi. Biz o karnelere bakınca eksiklerimizi görüyoruz ya da çocuklarımızın nasıl eğitilmesi gerektiğini görüyoruz. Onun için bu dört aylık dönemde yoğun bir çalışma içerisinde olan eğitimin en büyük baş kahramanı öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Gerçekten onlar iyi ki varlar onlar sayesinde bugün bu çocuklarımız geleceğe çok daha güçlü bir şekilde girecekler inşallah velilerimiz den 15 günlük karne tatilinde bir ricamız olacak. Çocuklarımıza lütfen sevdikleri faaliyetleri yaptıralım yani özellikle çocuklarımıza bağımlılık yapacak televizyondu, tablet ti bunları planlı bir şekilde kullanmalarını sağlayalım. Özellikle kitap okumayı çok çok önemsiyoruz çünkü kitaplar çocuklarımıza hayaller kurdurup gelecekle ilgili çok daha güzel bir gelecek inşa etmede çok büyük yardımcı oluyor.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim