3 Aralık 2018 tarihinde evine gireceği esnada bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir, vefatının 40’ıncı gününde anıldı. Ceren Özdemir için cemevinde lokma dağıtımı ve anma programı düzenledi.

Ceren Özdemir’in babası Yılmaz Özdemir, kızlarının acısını asla unutmayacaklarını söyledi.

“ACIMIZ BÜYÜK”

  Baba Yılmaz Özdemir, kızlarının acısını ölene kadar yaşayacaklarını ifade ederek, “Kızımızın bugün 40’ıncı günü, onu okutacağız Allah nasip ederse. Önce lokmasını dağıtıyoruz. Söylenecek bir şey bulamıyoruz, acımız büyük.” Diye konuştu.

“BU ACIYI UNUTURUZ DEME ŞANSIM YOK”

Bu acıyı zamanla unutulur deme şansım yok diyen Yılmaz Özdemir, “Biz ölene kadar bu acıyı unutma şansımız yok. Eşim de o şekilde, onu yalnız bırakma şansım yok. Toparlayamadı, ilaçlarla şuanda ayakta duruyor. Gerisini zaman gösterecek.” dedi.

“KATİL ROL YAPTI”

Katil Özgür Arduç’un akli dengesinin yerinde olduğunu belirten rapora ilişkin de açıklamalarda bulunan baba Yılmaz Özdemir, “Bence orada gayet bilinçli bir hareket etti. Zaten mahkemede de bazı şeylerden alıntı yaptı. Ne kadar akıllı olduğu zaten belli oluyordu. Eşim de fark etmişti. Mahkemede, tanığın bir tanesinin ifadesinden alıntı yaprak kendisinin ne kadar akıllı olduğunu göstermiş oldu. Gayet mantıklı ve akıllı bir kişi, rol yaptı” şeklinde konuştu.

  Ordu Valisi Seddar Yavuz da, cemevindeki programa katılarak, Ceren Özdemir'in ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim