Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nden gelen 10 kişilik misafir grubunu Konağın girişinde karşılayan Selda Yavuz, onlarla tek tek ilgilendi.

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz engelli vatandaşlarla bire bir sohbet ederek, yakın ilgi gösterdi ve sordukları her soruya da içtenlikle yanıt verdi.

Engelli vatandaşlara Vali Konağının bahçesini de gezdiren Bayan Yavuz, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

“Sevgi Dolu Misafirlik”

Vali Konağında oldukça neşeli ve keyifli vakit geçiren, gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşayan engelli vatandaşlar, ”Vali Annemiz” diye hitap ettikleri Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un ellerini biran olsun bırakmayarak, sevgi yağmuruna tuttular.

"Engelli vatandaşlarımız bizim baş tacımız. Onlara ayrı bir önem veriyoruz” diyen Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, “Daha önce birkaç kez ziyarette bulunduğum Mevlüde-Rıfat Poyraz Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan engelli vatandaşlarımızdan 10 kişilik bir grubu bugün Vali Konağımızda misafir ettik. Onlar benim 'Beyaz Meleklerim' ve ben kendilerini konakta misafir etmekten ayrı bir memnuniyet duyduğumu özellikle belirtmek istiyorum. Mutlu olduklarını gördükçe büyük keyif aldım ve ben de 'Beyaz Meleklerimle' birlikte çok güzel bir gün geçirdim. Kapımız her zaman kendilerine açıktır” diye konuştu.   ORDU,(YENİDÖNEM)

Editör: TE Bilişim