Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde de hummalı bir çalışma yürütülüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla, on yılların sorunları bir bir çözüme kavuşuyor. İlçelerde kurulan şantiyelerle ilin kaderi değişiyor.

KAMU BİNALARININ OLDUĞU BÖLGE ASFALTA KAVUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, beraberinde Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ile birlikte, ilçedeki altyapı ve asfalt çalışmalarını inceledi. Korgan’ın adeta şantiyeye dönüştürüldüğünü dile getiren Şişman, “Devlet Hastanesi, Anadolu Lisesi, Stad, Kapalı Spor Salonu, Müftülük Binası ve YEDAŞ'ın olduğu, Hükümet Binası ve Adalet Sarayı'nın da ihaleye çıkacağı bölgenin altyapısını tamamlayıp, sıcak asfalta kavuşturduk. Sanayi yolunda sıcak asfalt çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca merkezde de aşınma asfaltı yapıyoruz” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZIN HIZINA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerde devam eden ve planlanan projeleri yerinde gördüklerini ifade eden Şişman, “Sayın başkanımız gece yarılarına kadar çalışan bir kişi. Bu anlamda bizlere büyük bir örnek teşkil ediyor. Bu bizim hızımız değil, Sayın Başkanımız önde gittiği için biz ona yetişmeye çalışıyoruz. Sayın başkanımızın sahadaki gören gözü, işiten kulağı, dokunan eli, yürüyen ayağı olmaya gayret ediyoruz. Tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde görünce mutluluğumuz kat ve kat arttı” şeklinde konuştu.

KİRAZ: BURADA BİR TARİH YAZILDI

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ise “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi güler başkanımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten burada bir tarih yazılmış oldu. Muhteşem bir hizmet yapıldı. Kapalı Spor Salonu, Stad, İmam Hatip Lisesi, Kız Yurdu, Müftülük gibi binaların olduğu alanda 6 metre genişliğinde 700 metre asfalt çalışması yapıldı. Uzun yıllar yapılmayan bir yol idi. Altyapısı, kanalizasyonu, yağmursuyu ve asfaltıyla burada çok güzel bir çalışma yapıldı” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, altyapı ve asfalt çalışmalarının yanı sıra Korgan Kapalı Pazar Yeri’nde de incelemelerde bulundu. *Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim