Tv52’nin Genel Koordinatörü ve ‘Yeni Gün’ adlı sabah programı yapımcısı Akın Çiçek koronavirüsü (covid-19) yenerek SMA hastası Demir Ali’nin bağış kampanyasına hızır gibi yetişti. Yaklaşık 2 hafta önce eşi Nurten Çiçek ile covid-19 testi pozitif çıkan Akın Çiçek önce evinde izole oldu, ardından da Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatarak tedavisine devam edildi.

Tv52 yine fark yarattı

Eşi ile birlikte koronavirüsü (covid-19) yenen Akın Çiçek SMA Hastası minik Demir Ali için TV52’de düzenlenen bağış kampanyasına öncülük ederek hızır gibi yetişti. Daha önce Demir Ali için oluşturulan stantlara destek vererek bağış toplayan Akın Çiçek bu kez TV52 ekranlarından TV52 Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akçay ile birlikte yaptığı bağış kampanyası ile Demir Ali’nin tedavisi için gerekli paranın büyük bir kısmını toplamayı başardı.

Gecede 3 milyon tl bağış yapıldı

Orduluların her ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olan Tv52 ailesi bu kez Demir Ali için ekranlarını açtı. Tüm ekibin mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveri örneği sergilediği gecede Demir Ali’nin tedavisi için gerekli 2,1 milyon Euro’nun i3 milyon TL’sini toplandı.

Demir Ali’nin avukat olan annesi Ezgi ile babası İbrahim Kubilay Bayraktar’ı da gözyaşlarına boğan ve gönlü zengin herkesi yardım için ekranlarının başına kilitleyen TV52 ailesi Ordu’da yine farkını ortaya koyarak minik bir bedenin hayata tutunmasına büyük katkı sundu. *Haber: Muzaffer Şensoy

Editör: TE Bilişim