Ordu SMMM Odasında stajyerlik süresini tamamlayan ve yeterlilik sınavlarına müracaat eden sekiz stajyerin dosyaları inceleyen ODA Yönetim Kurulu dosyaları kabul ederek sınav müracaatlarının kabul edilmesine ve dosyaların TÜRMOB’a gönderilmesine karar verdi.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, yaptığı açıklamada, “Meslek mensubu olma konusunda en zor aşamayı üç yıllık staj sürecini tamamladınız. Oda Yönetim Kurulumuz bugün sizlere rehberlik etmek, sizleri sınava ve mesleğe hazırlamak için elimizden gelen katkıyı yapmak üzere bugün burada sizlerle bir arada bulunmaktayız. Mesleğe adım atan genç arkadaşlarımın pek çoğunun yüksek lisanslarını tamamladığını görüyorum. Sadece lisans mezunu değil aynı zamanda yüksek lisans mezunu, teknolojiyi çok iyi kullanan, güncel mevzuat değişikliklerini yakından takip eden dinamik bir genç meslektaş profili geliyor. Bu mesleğin kalitesinin gelecekte çok daha yukarılara çıkacağının işareti. Sınavlarda başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. İnşallah en kısa sürede sınavları kazanıp Meslek Mensubu olarak aramıza katılmanızı bekliyorum’’ dedi.

Stajyerlik süresini tamamlayarak SMMM yeterlilik sınavına giren Musa Yerebasmaz; Meslek ile ilgili gelişmeler çok hızlı ve teknolojiye doğru ilerliyor. Odamız bu konuda bizi çok destekledi pandemi sürecinde bile online eğitimler yaparak bize tam destek verdi. Değerli oda başkanımıza çok teşekkür ediyorum diye konuştu.

Stajyerlik süresini tamamlayarak SMMM yeterlilik sınavına giren Nihat Kalkan ise, odamız pandemiye rağmen gerek online olsun gerek yüz yüze eğitim olarak odamız her zaman yanımızda olduğunu gösterdi. Özellikle Ordu Üniversitesi ile gerekli girişimleri yaparak bizlere yüksek lisans konusunda da yardımcı olan değerli oda başkanıma ve yönetim kuruluna teşekkür  ediyorum ifadelerine yer verdi.

Stajyerlik süresini tamamlayarak SMMM yeterlilik sınavına giren Sevim Gözlemeci de, “ Oda bizleri bir araya getirerek birçok faaliyetler bulundu. Oda stajyerlere yardımcı oluyor. Bir şey danıştığınız zaman cevap alabiliyorsunuz. Eğitimlerin faydalı olduğunu düşünüyorum. Bizlerle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederiz.” Dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim