Müdür Vargeloğlu, Çaybaşı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde, büroları ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sorarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çaybaşı Kaymakamı Hasan Kurt ve Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz'i ziyaret eden Müdür Vargeloğlu, ilçenin eğitim öğretim durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Çaybaşı ilçe ziyaretine okul ve kurumlarımızı ziyaretler ile devam eden Müdür Vargeloğlu, okullarda mevcut fiziki durumu yerinde görürken, yürütülen eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili idarecilerden bilgi aldı. Okulları ziyaret ederek, derslikler, laboratuvar, pansiyon binası ve yemekhanelerde incelemelerde bulundu. Yapılan onarım ve tadilat çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonra İkizce ilçesini ziyaret eden Müdür Vargeloğlu, ilçedeki okul ve kurumların eğitim öğretim durumları, eğitim yatırımları, yürütülen projeler ve planlanan faaliyetler hakkında brifing aldı.

Müdür Vargeloğlu, okullarda incelemelerde bulunarak, fiziki durumu yerinde görürken, yürütülen eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili idarecilerden bilgi aldı. Spor salonu, derslik, pansiyon, yemekhane ve kütüphanelerde incelemelerde bulunarak, yapılması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim