Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Ordu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık “Ziyarette vatandaşlarımızın Sosyal Hizmetlere ilişkin memnuniyet, talep ve önerilerini dinleyerek “Gidilmedik Mahalle, gezilmedik sokak, çalınmadık kapı, Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayıncaya kadar ziyaretlerimize devam edeceğiz dedik ve bu kapsamda 2019 yılında 19 ilçemizde Müdürlüğümüzden hizmet alan tüm vatandaşlarımız ile Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başta olmak üzere 3.968 hane ziyareti gerçekleştirdim.” Dedi.

Müdür Yanık, “Mukaddes bildiği vatanı, bayrağı, milleti ve devleti, için gözünü kırpmadan şehit olan ailesini, eş ve çocuklarını bizlere emanet eden aziz şehitlerimizin yakınları başta olmak üzere dezavantajlı kesimler ile aile ve toplum refahını artırmak amacıyla tüm toplumu hedefleyen katılımcı anlayışla adil ve arz odaklı olarak Bakanlığımızca üretilen bütüncül sosyal politikaları uygulayarak ve yerinde görerek bu hizmetin ne kadarını sahaya yansıtmışız görme fırsatımız oluyor. Ziyaretlerde Vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkileri gördükçe de mutluluğumuz kat be kat artıyor.” Diye konuştu.

Milletimiz Devletine olan bağlılığını her koşulda bedeli ne olursa olsun ortaya koyuyor, koymaya da devam ediyor diyen Müdür Yanık, “Bizlerde Devletin bir çalışanı bir bürokratı olarak Devletin şefkat elini samimiyetini Vatandaşlarımıza iletmek için çabalıyoruz. Bu bakış açısı ile görüp çalışmalarımızı niceliksel ve niteliksel açıdan daha kaliteli hale dönüştürdük, dönüştürmeye devam ediyoruz.” İfadelerine yer verdi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim